top of page

zo 25 jun.

|

OutdoorEnZo

Studiedag - Paradijs (Paradiso) - komen tot zelfverwerkelijking

Paradijs (Paradiso) komen tot zelfverwerkelijking - Stilte en contemplatie - De weg naar inzicht - Worden wie je eigenlijk bent

Studiedag - Paradijs (Paradiso) - komen tot zelfverwerkelijking

Tijd en locatie

25 jun. 09:30 – 16:00

OutdoorEnZo, Moorsel 1, 5715 PX Lierop, Nederland

Over de wandeling

Dante Alighieri leefde en schreef in een tijd die veel overeenkomsten had met onze tijd. Hij beschreef in zijn Divina Commedia zijn eigen ervaringen en persoonlijke zoektocht om te komen tot een eigen moreel kompas.

Tijdens deze studiedagen nemen we je mee op een tocht die Dante persoonlijk aflegde in een tijd van grote crisis en hoe de filosofen hem steeds richting gaven om veranderingen in zijn leven aan te brengen.

Meer dan filosofie Het is een reis van zelfontdekking en zelfreflectie. Via Dante en de filosofen leer je meer over jezelf, jouw ideeën over de wereld en jouw eigen handelen. Je leert hoe je kritisch kunt denken en hoe je je eigen standpunten kan onderzoeken.

We gebruiken Dante’s meesterwerk “La Divina Commedia” als gids om ons  door deze reis te leiden. Dit maken deze studiedagen niet alleen educatief maar ook avontuurlijk en meeslepend. Het team van Via Dante staat klaar om je mee te nemen op een innerlijke reis die je niet snel zal vergeten.

Team Via Dante

regisseur/spreker: Teresa van de Ven

sopraan: Irene Meeuwis

acteur: Herman Verhaaren

productie: Wilfried van der Grinten

Contactpersoon voor deze dag:  Wilfried van der Grinten 06 109 662 74

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • In de voetsporen van Dante

  € 145,00

  Incl. lezing, lunch en wandeling.

  € 145,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page